• English
  • Română
  • Magyar

Gyógyszergyártás

Alapítása óta a Vim Spectrum elkötelezett a kiváló minőségű termékek gyártása iránt. Ahhoz, hogy ennek eleget tudjunk tenni, vállalatunk folyamatos beruházásokat végez termelő egységének fejlesztése érdekében.

A vállalat tevékenysége az emberi használatra szánt szilárd orális készítmények kutatására, fejlesztésére és gyártására összpontosít. A Vim Spectrum több mint 30 saját fejlesztésű terméket gyárt. A vállalat termelő egysége eleget tesz a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (Good Manufacturing Practices – GMP) előírásainak. A hatóságok és az üzleti partnerek által végzett rendszeres ellenőrzéseken való sikeres helytállás visszaigazolja a Vim Spectrum magas színvonalú tevékenységét.

Az együttműködések fontos szerepet játszanak vállalatunk életében. A szoros és hatékony együttműködések, úgy a Vim Spectrum csapatán belül, mint külső partnereinkkel, alapvető jelentőséggel bírnak vállalatunk sikereiben.

Bérgyártásban szerzett tapasztalatainknak köszönhetően rugalmas és optimális megoldásokat nyújtunk partnereink számára. Vállalatunk biztosítja a szükséges szakmai és technológiai támogatást ahhoz, hogy az Ön terméke a legrövidebb idő alatt jusson el a fejlesztési folyamattól a forgalmazásig. A Vim Spectrum az Ön terméke fejlesztéséhez szükséges összes szakaszban a megfelelő szolgáltatásokat biztosítja.