• English
  • Română
  • Magyar

Rólunk

A Vim Spectrum dinamikus, magas színvonalú minőségirányítással rendelkező vállalat, amely termékei minőségével és kedvező árával jelentős szerepet játszik a betegek életminőségének javításában, egészségük helyreállításában.

A vállalat erőforrásait a termékpaletta tökéletesítésére és további fejlesztésére összpontosítja, és legfőbb célja a betegek terápiás igényeinek lehető legteljesebb kiszolgálása egészségi állapotuk javítása érdekében.

A vállalat tevékenységei két nagy csoportra oszthatók:
→  generikus gyógyszerek és étrendkiegészítők gyártása
→  bérgyártás

A Vim Spectrum több, mint 30 termékből álló gyógyszer- és étrendkiegészítő kínálattal rendelkezik, amelyeket mind a belföldi, mind a külföldi piacokon forgalmaz. A vállalat szilárd orális készítmények (tabletták, kapszulák, porok belsőleges oldathoz) gyártásához rendelkezik gyógyszergyártási engedéllyel.

Vállalatunk sikerének titka magas szintű szakmai-etikai integritásunkban, munkatársaink és üzleti partnereink megbízhatóságában, szaktudásában és hosszú évek során megszerzett tapasztalataiban rejlik.
Hiszünk a kölcsönösen előnyös, bizalomra épülő üzleti kapcsolatokban és legfontosabb erőforrásunkban, munkatársainkban, az ő tapasztalataikban és hozzáértésükben.