• English
  • Română
  • Magyar

Despre noi

Vim Spectrum este o firmă dinamică cu un management al calității profesional care prin calitatea produselor si prețul atractiv dorește să contribuie semnificativ la îmbunătăţirea stării de sănătate şi a calităţii vieţii pacienţilor.

Investiţiile companiei sunt concentrate spre îmbunătăţirea şi extinderea portofoliului de produse, având ca principal obiectiv satisfacţia consumatorilor şi susţinerea unei vieţi sănătoase.

Activitatea companiei este structurată pe două direcții:
→   producție proprie de medicamente și suplimente alimentare
→   producție sub contract

Vim Spectrum are în portofoliu peste 30 produse, medicamente și suplimente alimentare, prezente atât pe piața internă, cât și pe piața externă. Unitatea de producţie este autorizată pentru producţia de forme farmaceutice solide orale (comprimate, capsule, pulberi pentru soluții orale) de uz uman respectiv pentru medicamente de investigație clinică.

Certificat GMP medicamente de uz uman
Certificat GMP medicamente pentru investigație clinică

Succesul companiei noastre se bazează atât pe valori puternice, cât şi pe încrederea, expertiza şi experienţa acumulată de-a lungul timpului de către angajaţii şi colaboratorii noştri.
Credem în relaţiile reciproc avantajoase bazate pe încredere, propulsate prin experienţa şi priceperea celei mai importante resurse, resursa umană.