• English
  • Română
  • Magyar

CONCURS DE VARĂ!

CONCURS DE VARĂ!

CONCURS DE VARĂ!

Ia vitamine și vara!

Vara ai nevoie de vitamine si minerale pentru protejarea și întărirea organismului tău la temperaturi ridicate.

Câștigă unul dintre cele trei pachete de vitamine!

Pentru a participa urmează pașii de mai jos:
– like pagina de facebook Vim Spectrum
– like poza concursului
Extragerea va avea loc în data de 27 Iunie 2018, ora 12:00.

Un pachet de vitamine este compus din Vitamina C 500 mg, Bio-Seleniu și Zinc și Multivitamine.

1. Vitamina C 500 mg este un supliment alimentar care ajută organismului să răspundă la stresul termic, scade șansele de dezvoltare a insolației și a erupției cutanată cauzată de căldură, de asemenea previne deshidratarea excesivă în urma expunerii la soare. Vitamina C are și un efect de ameliorare a simptomelor alergiei.

Acestă vitamină protejează pielea de efectele razelor ultraviolete, ajută la scurtarea timpului de aclimatizare a organismului în căldură, reducând intensitatea oboselii glandelor sudoripare, dar și micșorând temperatura corporală.

Forma de prezentare: cutie cu 5 blistere a câte 10 comprimate.

2. Bio-Seleniu și Zinc este o combinație excelentă a celor mai importanți constituenți cu efect antioxidant.

Seleniul acționează ca un antioxidant, neutralizând moleculele instabile care pot deteriora celulele. Ajută la reglarea activității hormonilor tiroidieni.

Zincul ajută la formarea multor enzime și proteine și la crearea de celule noi. Eliberă vitamina A depozitată în ficat, este necesar pentru sistemul imunitar, gust, miros și vindecarea rănilor. Zincul când este combinat cu un antioxidant, poate întârzia progresia degenerării maculare legate de vârstă. Această vitamină întărește sistemul imunitar și ajută în vindecarea afecțiunilor cauzată de expunerea prelungită la soare.

Forma de prezentare: cutie cu 3 blistere a câte 10 capsule.

3. Multivitaminele energizează și stimulează imunitatea organismului.

Vitaminele B, C, niacina şi biotina contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice. Vitaminele B6, B12 şi C intervin în funcţionarea normală a sistemului imunitar şi alături de niacină şi acid pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal şi la reducerea oboselii şi extenuării. Vitaminele B2, C şi E au rol în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitamina A contribuie la menţinerea vederii normale. Alături de vitamina B2, niacină şi biotină participă şi la menţinerea sănătăţii pielii şi a membranelor mucoase.
Vitamina B12 împreună cu acidul folic contribuie la formarea globulelor roşii şi la procesul de diviziune celulară, iar vitamina K participă la coagularea normală a sângelui. Acidul folic are rol în creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii, a vaselor, a gingiilor, a dinţilor, a ligamentelor şi a sistemului osos.
Vitamina D3 are rol în menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge. Contribuie la absorbţia şi utilizarea normală a calciului şi fosforului şi menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor.

Forma de prezentare: cutie cu 3 blistere a câte 10 capsule.

Regulile jocului:

– Organizatorul concursului este compania farmaceutică S.C. Vim Spectrum S.R.L.
– În concurs poate participa orice persoană fizică adultă, cu excepția Organizatorului și angajaților companiei. În concurs participanții acceptă obligatoriu termenii și condițiile Regulilor de Concurs.
– Durata concursului: durata concursului este determinată de Organizator.
– Participarea în concurs este gratuit și fără obligații de cumpărare. Participanții pentru a intra în joc trebuie să dea like paginii de Facebook Vim Spectrum și la poza concursului. Tragerea la sorți va avea loc între participanții concursului.
– Premii: premiile concursului sunt determinate întotdeauna de Organizator. În acest concurs premiile sunt 3 pachete de vitamine. Un pachet este compus din: Bio-Seleniu și Zinc, Multivitamine și Vitamina C 500 mg.

– Tragerea la sorți: Câștigătorul concursului va fi ales aleatoriu prin tragerea la sorți efectuată de ORGANIZATOR.
– Anunțarea câștigătorului: După tragerea la sorți câștigătorul este anunțat și are la dispoziție 7 zile pentru a revendica premiul. Dacă revendicarea nu se va efectua, va avea loc o nouă tragere la sorți.
– Pentru mai multe informații se poate contacta Organizatorul concursului prin e-mail: vim@vimspectrum.ro
– Compania S.C. Vim Spectrum S.R.L poate retrage participarea unui concurent la concurs dacă observă încălcarea regulilor de către participant.
– Prin participarea la concurs fiecare persoană fizică adultă acceptă regulile și condițiile concursului.

 

Joacă și câștigă!