• English
  • Română
  • Magyar

CONCURS DE PRIMĂVARĂ

CONCURS DE PRIMĂVARĂ

Suplimentele Vim te ajută să te revitalizezi și primăvara!

Câștigă 1 dintre cele 3 coșuri de vitamine!

Pentru a participa urmează pașii de mai jos:
– like pagina de facebook Vim Spectrum
– like poza concursului
Extragerea va avea loc în data de 10 Aprilie 2018, ora 12:00.

Un coș de vitamine este compus din Calciu cu Vitamina D3, Magneziu cu Vitamina B6, Vitamina C 500mg și Vitamina C 180 mg.

Calciu cu Vitamina D3:

Calciu cu Vitamina D3 este o combinație optimă ce asigură organismului necesarul de calciu și vitamina D3. Calciul este un element esenţial pentru organismul uman și este prezent în oase și în dinți în proporție de 99%. Vitamina D3 este implicată în homeostazia calciului şi fosforului prin favorizarea absorbţiei intestinale, mobilizarea din oase şi modularea eliminării renale a acestora.

Forma de prezentare: cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate.

Magneziu cu Vitamina B6:

Magneziul cu Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Participă la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

Forma de prezentare: cutie cu 5 blistere a câte 10 comprimate.

Vitamina C 180 mg și 500 mg:

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, vitamină solubilă în apă, care contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuării. Intervine în metabolismul energetic normal. Contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice.

Vitamina C 180 mg:

Forma de prezentare: cutie cu 2 blistere a câte 10 comprimate masticabile cu gust de portocale.

Vitamina C 500 mg:

Forma de prezentare: cutie cu 5 blistere a câte 10 comprimate.

Regulile jocului:
– Organizatorul concursului este compania farmaceutică S.C. Vim Spectrum S.R.L.
– În concurs poate participa orice persoană fizică adultă, cu excepția Organizatorului și angajaților companiei. În concurs participanții acceptă obligatoriu termenii și condițiile Regulilor de Concurs.
– Durata concursului: durata concursului este determinată de Organizator.
– Participarea în concurs este gratuit și fără obligații de cumpărare. Participanții pentru a intra în joc trebuie să dea like paginii de Facebook Vim Spectrum și la poza concursului. Tragerea la sorți va avea loc între participanții concursului.
– Premii: premiile concursului sunt determinate întotdeauna de Organizator. În acest concurs premiile sunt 3 trei coșuri de vitamine. Un coș este compus din: Calciu cu Vitamina D3, Magnezniu cu Vitamina B6, Vitamina C 500 mg și Vitamina C 180 mg.
– Tragerea la sorți: Câștigătorul concursului va fi ales aleatoriu prin tragerea la sorți efectuată de ORGANIZATOR.
– Anunțarea câștigătorului: După tragerea la sorți câștigătorul este anunțat și are la dispoziție 7 zile pentru a revendica premiul. Dacă revendicarea nu se va efectua, va avea loc o nouă tragere la sorți.
– Pentru mai multe informații se poate contacta Organizatorul concursului prin e-mail: vim@vimspectrum.ro
– Compania S.C. Vim Spectrum S.R.L poate retrage participarea unui concurent la concurs dacă observă încălcarea regulilor de către participant.
– Prin participarea la concurs fiecare persoană fizică adultă acceptă regulile și condițiile concursului.

Joacă și câștigă!