• English
  • Română
  • Magyar

TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK

TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK

A Suplimente Vim termékek tavasszal is segítenek fellendíteni a mindennapokat!

Nyerd meg a három étrend-kiegészítő csomag egyikét!
Mit kell tenned?
– Kedveld a Vim Spectrum facebook oldalát
– Kedveld a nyereményjáték képét
A sorosolás időpontja 2018 április 10, 12:00 óra.

Egy étrend-kiegészítő csomag összetétele: Kálcium és D3-vitamin, Magnézium és B6-vitamin, C-vitamin 500 mg és C-vitamin 180 mg.

Kálcium és D3-vitamin:

A Kalcium és D3-vitamin egy optimális kombináció, amely biztosítja a szervezet számára szükséges kalcium és D3-vitamin mennyiséget. A szervezetben található kalcium több mint 99%-a a csontokban és a fogakban található. Nélkülözhetetlen a szervezet számára.
A D3-vitamin részt vesz a kalcium és foszfor homeosztázisában, elősegítve bélből történő felszívódásukat, csontokból való mozgósításukat  és vesén keresztül történő kiürülésüket.

Csomagolás: 2 buborékcsomagolás x 10 tablettát tartalmazó doboz.

Magnézium és B6-vitamin:

A magnézium és B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez valamint a szellemi egészség fenntartásához. Szerepet játszik az energiaháztartásban, csökkenti a fáradtságérzetet és kimerültséget.

Csomagolás: 5 buborékcsomagolás x 10 tablettát tartalmazó doboz.

180 mg-os és 500 mg-os C-vitamin:

A C-vitamin egy létfontosságú, vízben oldódó vitamin, amely hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, csökkentve a fáradtságérzetet is. Része a szervezet energia-metabolizmusának. Hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez és a szellemi egészség megőrzéséhez.

C Vitamin 180 mg:

Csomagolás: 2 buborékcsomagolás x 10 narancs ízű rágótablettát tartalmazó doboz.

C Vitamin 500 mg:

Csomagolás: 5 buborékcsomagolás x 10 tablettát tartalmazó doboz.

A nyereményjáték szabályzata:

– A játék Szervezője a S.C. Vim Spectrum S.R.L.
– A nyereményjátékban minden nagykorú természetes személy részt vehet, kivéve a Szervező munkatársait. A nyereményjáték résztvevői jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
– Időtartam: a játék időtartamát a Szervező határozza meg.
– A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a meghatározott időpontig kedveli a Vim Spectrum Facebook oldalát és a nyereményjáték képét. A nyeremény a játékban résztvevők között kerül kisorsolásra.
– Nyeremények: a játék nyereményét minden esetben a Szervező határozza meg. Jelen esetben három vitamincsomag kerül kisorsolásra. Egy vitamincsomag összetétele: Kálcium és D3-vitamin, Magnézium és B6-vitamin, 180 mg-os C vitamin és 500 mg-os C vitamin.
– A sorsolás: a sorsolást a Szervező végzi el véletlenszerű kiválasztással.
– Nyertes értesítés: a nyertest a nyereményjáték sorsolását követően értesítjük, 7 napja van jelentkezni a nyereményért, amennyiben ez nem történik meg, úgy újra sorsoljuk az át nem vett nyereményt.
– Információkérés: a játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: vim@vimspectrum.ro
– A S.C. Vim Spectrum S.R.L a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.
– A Játékosok részvételükkel elfogadják a játékszabály minden rendelkezését.

Játssz és nyerj!