• English
  • Română
  • Magyar

Nyereményjáték – Kálcium és D3-vitamin & Magnézium és B6-vitamin

Nyereményjáték – Kálcium és D3-vitamin & Magnézium és B6-vitamin

Nyereményjáték – Kálcium és D3-vitamin & Magnézium és B6-vitamin

Magnézium hiányában a szervezetünk nem képes optimálisan felhasználni a kálciumot. A kálcium és a magnézium elősegítik egymás hasznosulását.

A kálciumnak fontos szerepe van a csontok és a fogak egészségének megőrzésében, de szerepe van a normális izomműködésben, energia anyagcseréjében, közrejátszik a normális véralvadásban és az ingerületvezetésben, segít az emésztő enzimek normális működésében és a sejtosztódásban.

A szervezet kálciumhiányos állapotában csontritkulás, szabálytalan szívműködés, rossz alvás, stressz és depresszió alakulhat ki.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez, valamint a szellemi egészség fenntartásához. Fontos szerepet játszik az energiaháztartásban, csökkenti a fáradságérzetet és a kimerültséget. A magnézium közrejátszik az izomrendszer normális működésében, megőrzi a csontok és a fogak egészségét. Fontos szerepe van fehérjeszintézisben és a sejtosztódásban.

A szervezet magnéziumhiányos állapotában izomgörcsök, migrén, idegesség alakulhat ki.

Nyerd meg most a három vitamincsomag egyikét, mely tartalmazza a Vim Spectrum által gyártott Kálcium és D3-vitamint, illetve Magnézium és B6-vitamint!

Kálcium és D3-vitamin:

Csomagolás: 2 buborékcsomagolás x 10 rágótablettát tartalmazó doboz.

Magnézium és B6-vitamin:

Csomagolás: 5 buborékcsomagolás x 10 tablettát tartalmazó doboz.

Mit kell tenned?

  • Kedveld a Vim Spectrum facebook oldalát
  • Tedd sorrendbe a képdarabokat és írd meg nekünk hozzászólásként a jó megoldást

A sorosolás időpontja 2018 május 30, 12:00 óra.

A nyereményjáték szabályzata:

– A játék Szervezője a S.C. Vim Spectrum S.R.L.
– A nyereményjátékban minden nagykorú természetes személy részt vehet, kivéve a Szervező munkatársait. A nyereményjáték résztvevői jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
– Időtartam: a játék időtartamát a Szervező határozza meg.
– A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a meghatározott időpontig kedveli a Vim Spectrum Facebook oldalát és helyes sorrendbe teszi a bejegyzés képét, majd megírja hozzászólás formájában a megoldást. A nyeremény a játékban résztvevők között kerül kisorsolásra.
– Nyeremények: a játék nyereményét minden esetben a Szervező határozza meg. Jelen esetben három vitamincsomag kerül kisorsolásra. Egy vitamincsomag összetétele: Kálcium és D3-vitamin és Magnézium és B6-vitamin.
– A sorsolás: a sorsolást a Szervező végzi el véletlenszerű kiválasztással.
– Nyertes értesítés: a nyertest a nyereményjáték sorsolását követően értesítjük, 7 napja van jelentkezni a nyereményért, amennyiben ez nem történik meg, úgy újra sorsoljuk az át nem vett nyereményt.
– Információkérés: a játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: vim@vimspectrum.ro
– A S.C. Vim Spectrum S.R.L a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.
– A Játékosok részvételükkel elfogadják a játékszabály minden rendelkezését.

Játssz és nyerj!