• English
  • Română
  • Magyar

NYÁRI NYEREMÉNYJÁTÉK!

NYÁRI NYEREMÉNYJÁTÉK!

NYÁRI NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyáron is szedjél vitaminokat!

Nyáron is szükséged van vitaminokra és ásványi anyagokra, ahoz, hogy szervezeted védekezni tudjon a magas hőmérséklet ellen.

Nyerd meg most a három vitamincsomag egyikét, mely tartalmazza a Vim Spectrum által gyártott Bio-Szelénium és Cink, Multivitaminok és C-vitamin 500 mg-ot!

Mit kell tenned?

  • Kedveld a Vim Spectrum facebook oldalát
  • Kedveld a nyereményjáték képét

A sorosolás időpontja 2018 június 27, 12:00 óra.

1.  A C-vitamin 500 mg étrend-kiegészítő segít a szervezetnek a hőstresszre reagálni, csökkenti a hőguta és a hőkiütés kialakulásának esélyeit, egyben megakadályozza a túlzott kiszáradást napozás közben. A C-vitaminnak allergia tüneteit csillapító hatása is van.

Ez a vitamin segít megvédeni a bőrt a ultraibolya sugárzás hatásaitól, csökkenti a szervezet akklimatizációs idejét a hővel, meleggel szemben, serkentve a verejtékmirigy működését, ennek következtében csökken a test hőmérséklete.

Csomagolás: 5 buborékcsomagolás x 10 tablettát tartalmazó doboz.

2. A Bio-Szelénium és Cink használata több megbetegedés esetén ajánlott, mint kiegészítő kezelés, mivel a legfontosabb antioxidáns tápanyagok optimális kombinációja.

A szelénium antioxidáns hatású, semlegesíti az instabil molekulákat, amelyek károsíthatják a sejteket. Segíti a pajzsmirigyhormon aktivitását.

A cinknek fontos szerepe van az enzimek és fehérjék képzésében, és az új sejtek létrehozásában. A cink elszabadítja a májban raktározott A-vitamint, szükséges az egészséges immunrendszer kialakításához, az íz, a szag és a sebgyógyulásban is fontos szerepe van. Az antioxidánsokkal kombinált cink késleltetheti a korral összefüggő makula degeneráció (szemfenéki meszesedés) előrehaladását. A cink megerősíti az immunrendszert és segít a napsugárzás okozta betegségek gyógyításában.

Csomagolás: 3 buborékcsomagolás x 10 kapszulát tartalmazó doboz.

3. A Multivitaminok energiával töltik fel és serkentik a szervezeted immunitását.

A B-vitaminok, C-vitamin, niacin és biotin hozzájárulnak az idegrendszer normális működéséhez és a szellemi egészség megőrzéséhez. A B6-, B12– és C-vitamin szerepet tölt be az immunrendszer normális működésében és e vitaminok a niacinnal, valamint a pantoténsavval együtt részt vesznek a szervezet energia-metabolizmusában, csökkentik a fáradtságérzetet. A B2-, C- és E-vitamin fontos szerepet játszanak a sejtek oxidatív stressztől való megvédésében.
Az A-vitamin segíti a látást.  A B2-vitaminnal, niacinnal és biotinnal együtt szerepet játszik a bőr és nyálkahártyák egészségének megőrzésében.
A B12-vitamin a folsavval együtt szerepet tölt be a vörösvérsejtek normális növekedésében, a hemoglobin termelődésében és a sejtosztódásban, míg a K-vitamin fontos szerepet játszik a véralvadásban. A folsav magzatvédő hatású, csökkenti a velőcsőzáródási rendellenességek kockázatát.
A C-vitamin hozzájárul a bőrben, vérerekben, fogínyben, fogakban, ízületekben és csontokban található kollagén képződéséhez.
A D3-vitamin szerepet játszik a vér normális kalciumszintjének megőrzésében, elősegíti a kalcium és foszfor felszívódását, védi a csontok és a fogak épségét.

A nyereményjáték szabályzata:

– A játék Szervezője a S.C. Vim Spectrum S.R.L.
– A nyereményjátékban minden nagykorú természetes személy részt vehet, kivéve a Szervező munkatársait. A nyereményjáték résztvevői jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
– Időtartam: a játék időtartamát a Szervező határozza meg.
– A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a meghatározott időpontig kedveli a Vim Spectrum Facebook oldalát és és a nyereményjáték képét. A nyeremény a játékban résztvevők között kerül kisorsolásra.
– Nyeremények: a játék nyereményét minden esetben a Szervező határozza meg. Jelen esetben három vitamincsomag kerül kisorsolásra. Egy vitamincsomag összetétele: Bio-Szelénium és Cink, Multivitaminok és C-vitamin 500 mg.

– A sorsolás: a sorsolást a Szervező végzi el véletlenszerű kiválasztással.
– Nyertes értesítés: a nyertest a nyereményjáték sorsolását követően értesítjük, 7 napja van jelentkezni a nyereményért, amennyiben ez nem történik meg, úgy újra sorsoljuk az át nem vett nyereményt.
– Információkérés: a játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: vim@vimspectrum.ro
– A S.C. Vim Spectrum S.R.L a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.
– A Játékosok részvételükkel elfogadják a játékszabály minden rendelkezését.

Játssz és nyerj!